Palvelut

Tarjoamme ammattitaitoista uudis- ja saneerauskohteiden märkätilojen rakennuspalvelua pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu yksityis-asiakkaita, yrityksiä sekä rakennusliikkeitä.
Huoneisto- ja kiinteistö remontit

Huoneisto- ja kiinteistö remontit

Kosteusvauriokorjaukset

Kosteusvauriokorjaukset

Kylpyhuone laatat

Erikoislaatoitukset

Mikrosementti hinta

Mikrosementti

Huoneisto- ja kiinteistö remontit

Huoneistoremontti on helppo toteuttaa etenkin sisäänmuuton yhteydessä, mutta oikein suunniteltuna ja ammattilaisten toteuttamana remontti arjen lomassakaan ei aiheuta suuria häiriötä.

Huoneistojen- ja kiinteistöjen huolto ja ammattitaidolla tehty remontti nostaa kiinteistön arvoa. Pitämällä huolta kiinteistöstä takaat tiloille tyytyväiset ja pitkäikäiset vuokralaiset. Kun olet myymässä kotiasi, jo pienellä pintaremontilla voit saada ihmeitä aikaan myyntihinnassa. Ja kun olet ostamassa asuntoa, huoneistoremontti päivittää uuden asuntosi kodiksi, jonka jokainen huone on juuri sinun toiveittesi mukainen. Kauttamme saat kaikki huoneiston remonttityöt - kaikkiin huoneisiin, aina lattiasta kattoon.

Kosteusvauriokorjaukset

Pitkäaikainen kosteus asunnon rakenteissa saattaa aiheuttaa laajoja kosteus- ja homevaurioita. Ensiarvoisen tärkeää kosteus- ja homevauriokorjauksissa on oikeiden korjausmenetelmien hallinta, kattava rakenteiden tuntemus sekä riittävän laajat suojaustoimet. Vesivahingon sattuessa on tärkeää aloittaa pikaisesti alueen kuivaus. Käytössämme on vaurion laajuuden ja sijainnin mukaan erilaisia kuivaimia jotka voidaan ottaa välittömästi käyttöön. Näin vahinko ja mahdolliset vauriot saadaan heti haltuun. Kosteuskartoitus- ja kuivatustöiden lisäksi meiltä saa täydellisen vesivahinkoremontin. Saat siten koko palvelupaketin kätevästi yhdeltä yritykseltä, jolloin säästät sekä aikaa että urakkaan kuluvia kustannuksia.

Tarjoamme vesivahinkokohteisiin kuivatuspalvelut

Kuivatus sisältää:

  1. aloitusmittauksen pintakosteusmittarilla;
  2. ilmakuivaimen;
  3. infra lämpölevyt ja/tai eristetilapuhaltimet;
  4. kuivainten asennuksen ja poisviennin;
  5. seurannan ja lopetusmittaukset;
  6. mittausraportin ja sähkönkulutuslaskelman;

Pintakuivauksella tarkoitetaan äkillisen vuodon seurauksena kastuneiden pintojen kuivausta. Uusien rakenteiden tai pitkäkestoisen vuodon aiheuttamien rakenteiden kuivaus sovitaan aina erikseen.

Erikoislaatoitukset

Kun suora ladonta ei riitä, toteutamme myös haluamanne erikoislaatoitukset niin kylpyhuoneeseen, keittiöön kuin muihin sisä- ja ulkotiloihin.

Tyylikkäät isot laatat antavat upean ilmeen kylpyhuoneelle. Unidrain-kaivon avulla voidaan lattian kaadot toteuttaa jopa metrin kokoisilla laatoilla. Pienet mosaiikkilaatat puolestaan tuovat eksoottista tunnelmaa kotiin ja näyttävät upeilta yhdistettynä isompaan laattakokoon. Helppohoitoisena laatta soveltuu erinomaisesti myös eteisten ja muiden sisääntulotilojen, kulkuväylien ja suurten oleskelutilojen ja esimerkiksi takkahuoneiden pintamateriaaliksi.

Mikrosementti

Mikrosementti soveltuu remontoitavan tai uudiskohteen pintamateriaaliksi. Sitä voidaan käyttää kaikkien kovien pintojen pinnoittamiseen, kuten lattioiden tai seinien sekä kylpyhuoneessa tai vaikka keittiön välitilassa.

Erityisen suosittua mikrosementti on kylpyhuone- ja wc-tiloissa silloin kun vesieristys on kunnossa, mutta laatta ei syystä tai toisesta miellytä. Tällöin mikrosementointi voidaan asentaa vanhojen laattojen päälle.

Autamme mielellämme myös suunnitteluun ja sisustukseen liittyvissä asioissa

Siirry kuvagalleriaan