Etusivu / Palvelut / Keittiöremontti

Keittiöremontti

Keittiötä kutsutaan kodin sydämeksi, kuuluu vanha sanonta. Monille perheille keittiö toimii kohtaamispaikkana, jolloin voi istua viihtyisässä ilmapiirissä ja nauttia keskustelusta ruokailun aikana. Tai nauttia kynttilän äärellä lämpimiä hetkiä pullien tuoksuessa hiljalleen uunissa.

Keittiöremontin tarve ja laajuus on tapauskohtaisia, mutta kokemuksemme on osoittanut, että suomalaiset uusivat keittiönsä noin 20 vuoden välein. keittiöremontin laajuus riippuu siitä, mitä sinä haluat. Toisinaan vaihdamme kaapistojen ovet, kun taas toisinaan remontoimme koko keittiön uusiksi aina kodinkoneista lähtien.

Suosittelemme, että otat meihin yhteyttä, jotta voimme laskea, mitä sinun keittiöremonttisi saneeraus tulee kustantamaan. Asiantuntijamme tulee luoksesi, tutkii olosuhteet, kysyy tarvittavat tiedot ja antaa ilmaisen arvion remontin kokonaiskustannuksista.

Muutamia vinkkejä keittiöremontin onnistumiseen

Tee keittiösuunnitelma. Monet ihmiset vähättelevät tätä vaihetta. Tällaisen suunnitelman tulisi sisältää tietoja rakennusmateriaaleista, huonekaluista, kodinkoneista, valaisimien ja pistorasioiden sijainnista. Suunnitelman ansiosta voit välttää virheet ja säästää rahaa niiden uudelleen korjauskustannuksista sillä hyvin toteutettu keittiöremontti nostaa asuntosi arvoa.

Keskity suunnitelmassa toiminnallisuuteen. Keittiön tulisi olla mukava ja toimiva. Älä ylikuormita sitä suurella määrällä esineitä. Suunnittele valaistus. Hyvin suunniteltu valaistusjärjestelmä tarvitaan ruoan valmistamiseen laadukkaasti. Varmista keittiön hiljaisuus. Kaappien ovien pitäisi avautua äänettömästi. Tämä koskee myös ilmanvaihtojärjestelmän ja liesituulettimen toimintaa.

Miten tilata edullinen keittiöremontti

Yrityksen valinta keittiöremontin suorittamiseksi on merkittävä.

Sinun tulisi valita ne yritykset, jotka voivat tehdä keittiönremontin ”avaimet käteen” periaatteella. Jos olet Helsingissä, Vantaalla tai Espoossa, voit tilata yrityksemme palveluja. Arvioimme remontin kustannukset ilmaiseksi. Ota yhteyttä meihin!