Etusivu / Palvelut / Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti

Nykyaikaisten talojen ja huoneistojen kylpyhuone ei ole ollut vain huone henkilökohtaisen hygienian ylläpitämiseksi jo pitkään. Toiminnallisuuden lisäksi sen on vastattava tiettyjä esteettisiä ominaispiirteitä.

Suositellaan tehdä kylpyhuoneen remontti käyttämällä luonnollisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Toisaalta tässä ei ole vaikeuksia, mutta toisaalta on monia vivahteita, joita tavallinen ihminen ei näe. Tästä syystä kokeneen yrityksen tulisi olla mukana remontissa, tämä voi suorittaa työt ”avaimet käteen” projektin suunnittelusta viimeistelyyn.

Kylpyhuoneremontti on investointi, johon kannattaa panostaa suunnittelusta lähtien. Tällöin myös lopputuloksesta tulee paitsi toimiva myös pitkäikäinen. Teemme remontoitavasta kohteesta veloituksetta tarjouksen ja suunnitelman. Halutessasi saat myös kokonaisvaltaisempaa sisustussuunnittelua. Sinun ei siis tarvitse erikseen tilata putki- ja sähkömiehiä paikalle, me hoidamme sen!

Aikataulutamme koko projektin, jolloin voimme toimia tehokkaasti ja näin taata remontin eteneminen sovitussa aikataulussa. Toimimme vain luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyöyritysten kanssa- tällä takaamme laadukkaan ja toiveittesi mukaisen lopputuloksen. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kylpyhuoneremontti. Autamme mielellämme myös materiaalien ja kalusteiden valinnassa. Tästä löydät meidän kauden 2019 kuvaston. Avoin PDF-kuvasto

Huolehdimme siitä, että remontin työnjälki on aina laadukasta ja kestävää. Laadukkaat materiaalit ja kokenut työskentelyote takaavat onnistuneen lopputuloksen, joka kestää käyttöä ja aikaa. Kylpyhuoneen, saunan tai muun pesutilan remonttiin kuuluu yleensä olennaisena osana seinä- ja lattiapintojen laatoitus.

Kylpyhuoneremontin suunnittelussa huomioitavia asioita ovat:

 • vanhojen pintojen pohjustuskäsittelyt;
 • vedeneristys;
 • lattiakaivojen liitokset;
 • läpiviennit;
 • lattialämmitys;
 • laattojen kiinnitys ja saumaus;
 • pintojen vaatimat hoitokäsittelyt;
 • Ilmainen arviointikäynti.

Käynnin aikana selvitetään asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Pintamateriaaleja löytyy runsaasti, joten esimerkiksi laattojen ja kalusteiden lopullinen valinta on usein helpointa tehdä materiaalikuvastostamme. Asiakkaamme voivat tilata pintamateriaalit halutessaan myös muualta.

Remonttisuunnittelu

Kartoitamme yhdessä kylpyhuoneesi remontin tarpeen. Laadimme sitten toiveittenne sekä budjettinne mukaisen remontisunnitelman johon valitsemme yhdessä materiaalit. Saat selkeän tarjouksen remontin toteutuksesta. Suunnittelemme remontin, joka tehdään kerralla varmasti oikein, vallitsevien rakennusmääräysten mukaan. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta.

Mitä tarjoamme

Yrityksemme on sisustanut tiloja 10 vuotta ja erikoistunut kylpyhuoneiden ja saunojen remontteihin. Työllistämme suunnittelijoita, jotka ovat perehtyneet kaikkiin nykyaikaisiin tyyleihin ja voivat toteuttaa toiveesi.

Etuja, jotka saat palveluidemme tilaamisen tapauksessa:

 • Tarjoamme kylpyhuoneen remontin kohtuullisella hinnalla.
 • Asiantuntijamme on valmis tulemaan luoksesi ilmaiseksi arvioidakseen remontin monimutkaisuuden ja vastaamaan kysymyksiisi.
 • Tarvittaessa valmistelemme suunnitteluprojektin ottaen huomioon toiveesi.
 • Työskentelemme seuraavissa kaupungeissa ja alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa.
 • Käytämme korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä ja turvallisia viimeistelymateriaaleja.
 • Soita meille, jotta voimme lähettää asiantuntijamme luoksesi arvioimaan remontin kustannukset. Kun olet tutustunut hintoihin, voit tehdä oikean päätöksen.

Kylpyhuoneen remontin ominaispiirteet

Suosituimpia tyylejä ovat ne, joissa yhdistyvät toimivuus, esteettisyys ja kohtuullinen remontin hinta. Miellyttävä ja mukava tilan sisäympäristö edistää positiivisia tunteita ja sopii hyvään lepoon. Eri aikoina kylpyhuoneen sisustuksessa on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Viime aikoina visuaalisen minimalismin kysyntä on lisääntynyt, mikä luo avoimuuden, lämmön ja viihtyisyyden tunteen.

Suosittelemme noudattamaan seuraavia sääntöjä:

Paljon valoa ja tilaa. Viimeistelymateriaalien vaaleat värit lisäävät tilaa visuaalisesti. Monikerroksisten talojen kylpyhuoneet ovat pieniä, tästä syystä on parempi käyttää kylpyhuoneen remontissa pääasiassa vaaleita värejä.

Toiminnallisuus. Kylpyhuoneen on oltava toimiva. Painopiste on käytännöllisyydessä. Vesikalusteet, valaistus ja huonekalut valitaan mukavuuden ja käytännöllisyyden perusteella.

Ilmanvaihto. Laadukas ilmanvaihto kylpyhuoneessa ja wc:ssä tarjoaa miellyttävän mikroilmaston, koska poistokanava sijaitsee joko kylpyhuoneessa tai wc:ssä. Viallinen ilmanvaihto wc:ssä ja kylpyhuoneessa voi vahingoittaa sekä kalliita viimeistelymateriaaleja että terveyttäsi. Kylpyhuoneen remontin aikana on tarkastettava ilmanvaihto. Jos huone on huonosti tuuletettu, voimme korjata tai puhdistaa ilmanvaihtokanavat remontin aikana.

Vedeneristys. ylpyhuoneen remonttia ei voida tehdä ilman vedeneristystä. Laadukas ja teknisesti oikea vedeneristys suojaa talon rakenteita kosteudelta, homeelta, sieniltä ja vuotoilta ja pidentää viimeistelymateriaalien käyttöikää. Ja mikä on tärkeintä, se suojaa sinua allergisilta ja muilta hengitystiesairauksilta.

Kylpyhuoneen ominaisuus on jatkuva korkea kosteus. Säännöllinen höyryn ja veden altistuminen vaikuttaa siihen, että jopa kallein ja laadukkain kylpyhuoneen remontti muuttuu ajan kuluttua surkeaksi muistutukseksi sen entisestä houkuttelevuudesta: sienipesäkkeitä, homeita esiintyy laattojen välissä olevissa kulmissa ja saumoissa. Yleensä epämiellyttävä näky, joka vaikuttaa myös negatiivisesti kaikkien talon asukkaiden terveyteen. Tämän vuoksi remonttikustannukset voivat olla hieman korkeammat. Mutta tulos on 100% kustannusten arvoinen.

Viimeistelymateriaalit

Kylpyhuoneen remonttikustannukset riippuvat valituista materiaaleista ja muutosten määrästä vesikalusteiden ja sähköasennuksissa. Laadukkaat, käytännölliset ja ympäristöystävälliset materiaalit ovat sijoitus kotiisi.

Lattialle sopii:
Harmaat laatat 10x10;
Marmorilta näyttävät keraaminen graniitti-laatat 60x60;
Keraaminen graniitti-mosaikkilaatat 5x5.

Seinille sopii:
Vaaleansävyiset laatat 20x40;
Marmorilta näyttävät keraaminen graniitti-laatat 60x60;
Tummansävyiset laatat seinän tai muun kylpyhuoneen osan koristeellisen vaikutuksen korostamiseksi.

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Ota yhteyttä meihin puhelimitse, jotta asiantuntijamme voi tehdä arvion remonttikustannuksista. Tutkimme tarpeitasi ja tarjoamme optimaalisen ratkaisun ottaen huomioon kylpyhuoneen pinta-alan, budjetisi ja mieltymyksesi. Työskentelemme kaupungeissa: Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa.