Etusivu / Palvelut / Kylpyhuoneen remontin suunnittelu

Kylpyhuoneen remontin suunnittelu

Kylpyhuoneen on oltava mukava ja toimiva. Kun mietit sen remonttia, sinun on päätettävä, mitä tulosta haluaisit saada. Tarvitsetko uuden pohjan vai haluatko vain uusittaa sisustuksen ja vaihtaa vesikalusteet?

Oletko suunnitellut kylpyhuoneen remonttia?

Voit aloittaa remontin suunnittelua katsomalla valmiita vaihtoehtoja. Tämä antaa sinulle enemmän inspiraatiota ja ideoita kylpyhuoneesi tai saunasi sisustukseen. Tietysti on lähes mahdotonta saada hyvää tulosta ilman suunnittelijan palveluita.

Suosittelemme, että kysyisit itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Minkälaisia kalusteita tarvitset? Remonttia suunniteltaessa on otettava huomioon kalusteiden sijainti. Ovien ei tulisi estää avautuessaan. Jos sinulla on pieni tila, valitse liukuovilla eikä saranaovilla varustetut mallit.
 • Kaapit eivät saa estää vapaata liikkumista. On parempi olla asettamatta kalusteet lattialle, vaan kiinnittämällä ne seiniin niin, että voisi vapaasti tehdä lattian märkäpuhdistuksen.
 • Tuleeko kylpyhuoneeseesi pyykinpesukone? Sinun täytyy miettiä etukäteen, miten liität sen.
 • Aiotko asentaa kaapelilattialämmityksen? Tässä tapauksessa kylpyhuoneen remontin kustannukset voivat olla korkeammat.
 • Mistä väreistä ja sävyistä tykkäät eniten? Kylpyhuoneen tulisi edistää hyvää rentoutumista. On parempi valita pehmeitä sävyjä, joilla on positiivinen vaikutus hermostoon.
 • Vesikalusteet ja talotekniikka. Vesikalusteet ovat tärkeä osa eri kylpyhuonetta. Asiantuntijamme osaavat asentaa putket oikein. Ne voidaan sijoittaa seinien sisään tai ulkopuolelle. Saatamme joutua tekemään luukuilla varustettuja koteloita päästäkseen putkistoon. On tarvittava arvioida kuuman ja kylmän veden nousuputkien kuntoa. On parempi vaihtaa vanhat putket uusiin välittömästi.
 • Sähkö. Remonttikustannuksia arvioitaessa on otettava huomioon sähkökustannukset. Valaistus on suunniteltava oikein. Kaapelit on asennettava piilotettuina. Pistorasiat on suojattava kosteudelta. Mukavuuden saavuttamiseksi voi asentaa LED-valaistuksen kaappeihin. Täytyy määrittää etukäteen, missä pyykinpesukonetta ja ilmanvaihtoa varten tarkoitetut sähkökaapelit sijaitsevat. Seinien ja lattian laatoituksen valmistuttua työn uudelleen tekeminen on ongelmallista ja erittäin kallista. Kylpyhuoneen kaapeleiden on oltava sähkölaitteiden kuormaa kestäviä.

Miksi kannattaa kääntyä suunnittelijan puoleen?

Kylpyhuoneen tai saunan remontin suunnittelu on vaikea asia henkilölle, jolla ei ole kokemusta. Seuraavan kerran tällainen remontti tehdään yleensä aikaisintaan 10-15 vuoden kuluttua. Siksi pienetkin suunnitteluvirheet olisi vältettävä.

Luetteloidaan tärkeimmät edut suunnittelijan palveluiden tilaamisen tapauksessa:

 • Kokenut asiantuntijamme auttaa sinua laatimaan projektin oikein, hän ottaa huomioon asiakkaan toiveet.
 • Kun suunnitteluprojekti on käsillä, saat tarkan arvion remonttikustannuksista. Näin voit suunnitella budjettisi.
 • Projektin valmistelu mahdollistaa viimeistelymateriaalien valinnan vastuullisimmalla tavalla.
 • Säästät aikaa ja saat halutun tuloksen.

Miten voit selvittää, kuinka paljon kylpyhuoneen remontti maksaa

Jos asut Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja olet kiinnostunut kylpyhuoneen remonttikustannuksista, ota yhteyttä meihin. Lähetämme asiantuntijamme luoksesi ilmaiseksi. Hän suorittaa mittauksia, joiden perusteella laaditaan yksityiskohtainen arviolaskenta.

Yrityksellämme on 10 vuoden kokemus, tarjoamme suunnittelijan palveluita ja autamme remontin suunnittelussa. Valitsemme kylpyhuoneeseesi laadukkaita materiaaleja ja huonekaluja. Kaikki toiveesi otetaan huomioon. Referenssit on julkaistu verkkosivustollamme. Soita meille sinulle sopivana ajankohtana!