Etusivu / Palvelut / Saunan remontti

Saunan remontti

Sauna on olennainen osa terveellistä elämäntapaa, joka liittyy sekä ruumiin ja sielun rentoutumiseen, että myös mahdollisuuteen parantaa terveyttäsi. Sauna parantaa vastustuskykyä ja kattavan luettelon sairauksista karaisemalla kehoa. Lisäksi saunalla on rauhoittava vaikutus hermostoon, se lievittää jännitteitä, stressiä ja väsymystä.

Joskus sauna on remontoitava. Yrityksemme on tehnyt nimenomaan tätä työtä jo 10 vuotta. Tarjoamme kohtuuhintaista saunaremonttia korkealaatuisista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Asiantuntijamme tulevat luoksesi ilmaiseksi, vastaavat kysymyksiisi ja tarjoavat edullisen ratkaisun.

Milloin kannattaa tehdä saunaremontti?

Tärkeimmät syyt ovat seuraavia:

 • asennuksen aikana tehdyt tekniset virheet;
 • väärin valitut laitteet ja materiaalit;
 • käyttösääntöjen laiminlyönti;
 • tarve tehdä muutoksia, lisätä pinta-alaa, vaihtaa materiaalit, joiden käyttöikä on loppunut.

Luetellaan ne:

Huono lämmöneristys

Kukaan ei haluaa odottaa pitkään saunan lämpenemistä. Tämä johtuu väärästä lämmöneristämisestä. Ota yhteyttä yritykseemme ja me ratkaistaan tämä ongelma. Valitsemme saunan remonttiin sopivat materiaalit, vaihdamme vanhan eristyksen ympäristöystävälliseen ja energiatehokkaampaan. Unohdat epämukavuuden tunteen jalkojen alueella, joka on olemassa, kun lattia on huonosti lämpöeristetty. Jotkut ihmiset yrittävät korjata tilannetta itsenäisesti ostamalla tehokkaamman kiukaan. Valitettavasti se ei riitä jakamaan lämpöä tasaisesti saunaan.

Huono höyrysulkueristys

Jos eristeitä ei ole suojattu kostealta ilmalta, sen lämmöneristävyys heikkenee. Tästä syystä sauna kylmenee ja kosteus voi aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja. Asiantuntijamme voivat tehdä saunaremontti käyttämällä lämmönkestävää höyrysulkua.

Ilmanvaihto-ongelmat

Saunan ilma on vaihdettava kymmenen kertaa tunnissa. Tätä on vaikea saavuttaa ilman ilmanvaihtojärjestelmää. Voimakkaalla ilmanvaihdolla ilman lämpötila laskee hyvin alhaiseksi, ja kun ilmanvaihto ei ole riittävä, raitis ilma ei ehdi tulemaan tarvittavassa määrin. Vain asiantuntijat voivat suunnitella saunan ilmanvaihtojärjestelmän oikein.

Saunan ja kylpyhuoneen remonttikustannukset

Kuten jo ymmärrät, saunan remonttihinnat riippuvat poistettavan ongelman monimutkaisuudesta ja tarvittavien materiaalien hinnoista. Jos haluat tietää, kuinka paljon remontti maksaa, ota meihin yhteyttä lähettämällä viesti verkkosivustolta tai soittamalla työaikana.

Miksi valita meidät?

 • Tarjoamme edullisen saunaremontin. Saat haluamasi tuloksen kohtuullisella hinnalla.
 • Meillä on laaja kokemus. Yrityksemme on toiminut menestyksekkäästi 10 vuoden ajan Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.
 • Käytämme sertifioituja materiaaleja ja laitteita luotettavilta valmistajilta.
 • Ilmainen konsultointi ja remontin arviointi. Voit esittää kysymyksiä ja selvittää saunan tai kylpyhuoneen remontin alustavat kustannukset.
 • Takaamme työn laadun aikatauluissa pysyen.
 • Tarjoamme palveluja yksityis- ja oikeushenkilöille.
 • Ilmaiset ohjeet saunan oikeasta käytöstä sen käyttöiän pidentämiseksi.

Mitä saunaremontti maksaa? Ota heti yhteyttä meihin! Tutkimme tarpeitasi ja tarjoamme edulliset ratkaisut. Asiantuntijamme tekevät saunasi remontin ja voit nauttia löylyistä lähitulevaisuudessa.