Etusivu / Palvelut / WС-remontti

WС-remontti

Onnistunut WC-remontti edellyttää tarkan ja huolellisen suunnitelman. Oli kyseessä pieni tila ihme tai suurempi kokonaisuus. Tästä syystä onkin tärkeää miettiä, ketkä käyttävät WC:tä ja minkälaisia tarpeita ja vaatimuksia heillä on. Mikäli WC:tä käyttävät perheen pienimmät, tulisi kylpyhuonekalusteet sijoittaa vähän matalammalle tasolle. WC voi olla myös useamman aikuisen käytössä, jolloin kannattaa kiinnittää huomiota säilytysratkaisujen valintaan ja iäkkäämpien henkilöiden tapauksessa mahdollisiin apuvälineisiin ja niiden sijoitteluun.

WC, joka on tyylikäs ja arjessa toimiva, vaatii oikeanlaiset kalusteet. Kaluste-, valaistus- ja värivalinnoilla saat luotua tilaan avaruutta sekä loihdittua lisää käytännöllistä säilytystilaa.

Eri henkilöiden vaatimukset ja tarpeet saattavat poiketa toisistaan hyvinkin paljon, minkä vuoksi on tärkeää tehdä huolellinen suunnitelma ennen WC-remontin aloittamista.

Meidän kauttamme saat vaivatta ja helposti hankittua remonttiprosessin järjestämisen, materiaalit, WC:n vesikalusteiden hankinnan, 3D-mallin laadinnan sekä meiltä saat myös alan parhaat ammattilaiset asentamaan putki- ja sähkötyöt WC-remonttiisi.

Voit myös tilata kaikki materiaalit kauttamme. Tällä tavoin voimme varmistaa, että materiaalit ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja että remontti alkaa sovittuna päivänä ja täten WC-remontti valmistuu sopimuksessa määritetyssä ajassa. Samalla sinä säästät arvokasta aikaa ja vaivaa.

Mikä tärkeintä, että mikään ei ole mahdotonta – mikä tahansa idea voidaan toteuttaa todellisuudessa kaikenlaisten päällystysmateriaalien ansiosta, jotka soveltuvat kuiva tai märkätiloihin. Oli kyseessä WC-tilan laajentaminen, kylpyhuoneen ja WC:n pohjan uudelleen suunnittelu, seinä-wc:n asentaminen, suihkukaapin asentaminen tai kalusteiden vaihto.

Tarjoamme sinulle ”avaimet käteen”-remontin, johon sisältyy ilmainen arvio WC-remontin kokonaiskustannuksista.

Aloitetaan ideoidesi ja toiveidesi toteuttaminen jo tänään. Soita meille tai lähetä viesti.