Услуги

Мы предлагаем профессиональные строительные и ремонтные услуги в Хельсинкском регионе и близлежащих городах. Мы спланируем подробный расчет стоимости ремонта.

Наша компания предоставляет ремонтно-строительные услуги для частных лиц, предприятий и муниципальных учреждений.
Ремонт ванной и сайны

Ремонт ванной и сауны

Ремонт квартир и недвижимости

Ремонт квартир и недвижимости

Защита от влаги

Защита от влаги

Планирование ремонта

Планирование ремонта

Плиточные работы

Плиточные работы

Микроцемент

Микроцемент

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on investointi, johon kannattaa panostaa suunnittelusta lähtien. Tällöin myös lopputuloksesta tulee paitsi toimiva myös pitkäikäinen.

Teemme remontoitavasta kohteesta veloituksetta tarjouksen ja suunnitelman. Halutessasi saat myös kokonaisvaltaisempaa sisustussuunnittelua. Sinun ei siis tarvitse erikseen tilata putki- ja sähkömiehiä paikalle, me hoidamme sen!

Aikataulutamme koko projektin, jolloin voimme toimia tehokkaasti ja näin taata remontin eteneminen sovitussa aikataulussa. Toimimme vain luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyöyritysten kanssa- tällä takaamme laadukkaan ja toiveittesi mukaisen lopputuloksen. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kylpyhuoneremontti. Autamme mielellämme myös materiaalien ja kalusteiden valinnassa. Tästä löydät meidän kauden 2019 kuvaston. (PDF-kuvasto)

Huolehdimme siitä, että remontin työnjälki on aina laadukasta ja kestävää. Laadukkaat materiaalit ja kokenut työskentelyote takaavat onnistuneen lopputuloksen, joka kestää käyttöä ja aikaa. Kylpyhuoneen, saunan tai muun pesutilan remonttiin kuuluu yleensä olennaisena osana seinä- ja lattiapintojen laatoitus.

Kylpyhuoneremontin suunnittelussa huomioitavia asioita ovat:

Ilmainen arviointikäynti

Käynnin aikana selvitetään asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Pintamateriaaleja löytyy runsaasti, joten esimerkiksi laattojen ja kalusteiden lopullinen valinta on usein helpointa tehdä materiaalikuvastostamme. Asiakkaamme voivat tilata pintamateriaalit halutessaan myös muualta.

Remonttisuunnittelu

Kartoitamme yhdessä kylpyhuoneesi remontin tarpeen. Laadimme sitten toiveittenne sekä budjettinne mukaisen remontisunnitelman johon valitsemme yhdessä materiaalit. Saat selkeän tarjouksen remontin toteutuksesta. Suunnittelemme remontin, joka tehdään kerralla varmasti oikein, vallitsevien rakennusmääräysten mukaan. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta.

Huoneisto- ja kiinteistö remontit

Huoneistoremontti on helppo toteuttaa etenkin sisäänmuuton yhteydessä, mutta oikein suunniteltuna ja ammattilaisten toteuttamana remontti arjen lomassakaan ei aiheuta suuria häiriötä.

Huoneistojen- ja kiinteistöjen huolto ja ammattitaidolla tehty remontti nostaa kiinteistön arvoa. Pitämällä huolta kiinteistöstä takaat tiloille tyytyväiset ja pitkäikäiset vuokralaiset. Kun olet myymässä kotiasi, jo pienellä pintaremontilla voit saada ihmeitä aikaan myyntihinnassa. Ja kun olet ostamassa asuntoa, huoneistoremontti päivittää uuden asuntosi kodiksi, jonka jokainen huone on juuri sinun toiveittesi mukainen. Kauttamme saat kaikki huoneiston remonttityöt - kaikkiin huoneisiin, aina lattiasta kattoon.

Kosteusvauriokorjaukset

Pitkäaikainen kosteus asunnon rakenteissa saattaa aiheuttaa laajoja kosteus- ja homevaurioita. Ensiarvoisen tärkeää kosteus- ja homevauriokorjauksissa on oikeiden korjausmenetelmien hallinta, kattava rakenteiden tuntemus sekä riittävän laajat suojaustoimet. Vesivahingon sattuessa on tärkeää aloittaa pikaisesti alueen kuivaus. Käytössämme on vaurion laajuuden ja sijainnin mukaan erilaisia kuivaimia jotka voidaan ottaa välittömästi käyttöön. Näin vahinko ja mahdolliset vauriot saadaan heti haltuun. Kosteuskartoitus- ja kuivatustöiden lisäksi meiltä saa täydellisen vesivahinkoremontin. Saat siten koko palvelupaketin kätevästi yhdeltä yritykseltä, jolloin säästät sekä aikaa että urakkaan kuluvia kustannuksia.

Tarjoamme vesivahinkokohteisiin kuivatuspalvelut

Kuivatus sisältää:

  1. aloitusmittauksen pintakosteusmittarilla;
  2. ilmakuivaimen;
  3. infra lämpölevyt ja/tai eristetilapuhaltimet;
  4. kuivainten asennuksen ja poisviennin;
  5. seurannan ja lopetusmittaukset;
  6. mittausraportin ja sähkönkulutuslaskelman;

Pintakuivauksella tarkoitetaan äkillisen vuodon seurauksena kastuneiden pintojen kuivausta. Uusien rakenteiden tai pitkäkestoisen vuodon aiheuttamien rakenteiden kuivaus sovitaan aina erikseen.

Erikoislaatoitukset

Kun suora ladonta ei riitä, toteutamme myös haluamanne erikoislaatoitukset niin kylpyhuoneeseen, keittiöön kuin muihin sisä- ja ulkotiloihin.

Tyylikkäät isot laatat antavat upean ilmeen kylpyhuoneelle. Unidrain-kaivon avulla voidaan lattian kaadot toteuttaa jopa metrin kokoisilla laatoilla. Pienet mosaiikkilaatat puolestaan tuovat eksoottista tunnelmaa kotiin ja näyttävät upeilta yhdistettynä isompaan laattakokoon. Helppohoitoisena laatta soveltuu erinomaisesti myös eteisten ja muiden sisääntulotilojen, kulkuväylien ja suurten oleskelutilojen ja esimerkiksi takkahuoneiden pintamateriaaliksi.

Mikrosementti

Mikrosementti soveltuu remontoitavan tai uudiskohteen pintamateriaaliksi. Sitä voidaan käyttää kaikkien kovien pintojen pinnoittamiseen, kuten lattioiden tai seinien sekä kylpyhuoneessa tai vaikka keittiön välitilassa.

Erityisen suosittua mikrosementti on kylpyhuone- ja wc-tiloissa silloin kun vesieristys on kunnossa, mutta laatta ei syystä tai toisesta miellytä. Tällöin mikrosementointi voidaan asentaa vanhojen laattojen päälle.

Autamme mielellämme myös suunnitteluun ja sisustukseen liittyvissä asioissa

Перейти в галерею