Yritys

Tietoja meistä. Helsingin Kylpyhuoneremontti Oy

”Parasta työssäni on tyytyväiset työntekijät, yhteistyökumppanit ja asiakkaat”. 

-Työpäällikkö, Stanislav Sukharukikh

Helsingin kylpyhuoneremontti Oy tarjoaa asiakkaille laadukkaan, luotettavan ja kilpailukykyisen ratkaisun rakennus- ja remonttitarpeisiin. Meillä on rakenteiden ja tuotetuntemuksen lisäksi paljon kokemusta erilaisista rakennus- ja remontointikohteista sekä haastavista korjaustoimenpiteistä.

”Asiakastyytyväisyys on prioriteettimme”

Panostamme työn laadun lisäksi asiakaspalveluun. Meidät tavoittaa aina helposti. Hinnoittelumme on selkeä, joten asiakkaillemme ei aiheudu yllättäviä lisäkustannuksia. Työn sisältö ja aikataulu käydään tarkasti läpi ennen urakan alkamista. Meiltä saat veloituksetta kirjallisen kustannusarvion työn laajuudesta riippumatta. Laadimme asiakkaidemme kanssa aina kirjallisen sopimuksen, jossa on lopullinen hinta ja työn tarkka aikataulu.

Yrityksen arvot ja toimintakulttuurimme

Haluamme, että työntekijämme ovat ylpeitä työstään ja sitoutuneita toimintaamme. Työntekijöiden toiminta lähtee yrityksen ydinarvoista heidän työskennellessään vuorovaikutteisessa ja asiakaspalveluvetoisessa toiminta ympäristössämme. Luomme aktiivisesti kulttuuria, jossa työntekijän sitoutumisella on suuri rooli.

Vuosien mittaan henkilökunnallemme on kertynyt merkittävä kokemuspääoma asiakaspalvelusta, tuotteista, erilaisista rakennus- ja remontointikohteista sekä haastavista korjaustoimenpiteistä. Käytännössä tämä näkyy siten, että kykenemme nopeallakin aikataululla tarjoamaan neuvoja, palvelua ja toimivia räätälöityjä remontti ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Uskomme, että sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin sellaisessa yrityskulttuurissa, joka kannustaa luovuuteen, intohimoon, optimismiin ja iloon. Tämä saa asiakkaamme ja työntekijämme viihtymään, sekä antaa meille energiaa ratkoa erilaisia haasteita.
Työntekijöiden koulutus, opastaminen, laadukkaiden tuotteiden ja syvän sitoumuksen yhdistelmä on meidän tapamme toimia rakennus- ja remonttialan muutoksissa. Toimintakulttuurimme on tehnyt meistä kannattavan yrityksen, jolla on ollut tyytyväisiä asiakkaita aina vuonna 2015 tapahtuneesta perustamisesta asti. 

Teemme yhteistyötä Rakennus- ja remonttialalla hyvin tunnettujen ja korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita tarjoavien yritysten kanssa. Meille on tärkeää, että edustamamme tuotteet ovat laadukkaita ja toimintamme täyttävät korkeat laatukriteerit, tuotteiden lisäksi myös muussa toiminnassaan. Pystymme tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme yhteistyökumppaneiden kanssa omalla osaamisellamme sekä pitkäjänteisellä työllä.

Olemme ylpeitä tekemisestämme, mutta nöyriä kuuntelemaan asiakasta. Yli 90 %:n asiakastyytyväisyys näkyy uusintatilauksina ja asiakkaiden suosituksina. 
-Siksi pyrimmekin jatkossakin toimimaan arvojemme mukaisesti.

Yritys toiminnan sisältöä vuonna 2020

Remonttien sisäinen strategia on pitkän aikavälin kuluessa muodostunut kokonaisuudeksi, jonka näemme yhtenä merkittävänä resurssina jokapäiväisen työn organisoinnissa. Tämä aineeton pääoma sisältää yrityksen osaamista, vuorovaikutussuhteita sekä tiimien välistä sisäistä tietoa. Näiden hyödyntäminen ja toimivuus työntekijöiden arkirutiineissa ovat oleellinen osa projektien toimivuutta. Toimintamme laajuus ja monimutkaisuus kasvavat yrityksen koon kasvaessa, joten aineettoman resurssien määrä edesauttaa yritystä toiminaan kannattavasti ja edullisesti asiakkaillemme.

Olemme nähneet parhaaksi tavaksi toimia jakautumalla eri remontti tiimeihin. 

Materiaali ja tavarantoimittajat pysyvät vuosittain samana toimittajina, jotta pystymme varmistamaan tarvittavan laadukkuuden materiaaleissa. 

2020 luvulla toteutuneita remontteja ja materiaali menekkejä

Linjasaneeraus kylpyhuoneet 375 kpl
Yksityisremontit 46 kpl
Julkisia tiloja 5 kpl
Laattaneliötä 8400
Kiinnitys- ja saneerauslaasti menekki n. 25000 kg.
Saumalaastin menekki n. 9000 kg.
Silikoni asennukset n. 8,4 km.
Asentajien lukumäärä 8 hlö
Yhteistyökumppani asentajien lukumäärä vaihtelee 8 hlö, työmaan koosta riippuen.