Yritys

Helsingin Kylpyhuoneremontti Oy

Yrityksen arvot

Haluamme työntekijöidemme olevan ylpeitä työstään ja sitoutuneita toimintaamme. Työntekijöiden toiminta perustuu yrityksen ydinarvoihin, kun he työskentelevät vuorovaikutteisessa ja asiakaspalveluvetoisessa toimintaympäristössämme. Luomme aktiivisesti kulttuuria, jossa työntekijöiden sitoutumisella on suuri rooli.

Henkilökunnallemme on vuosien aikana kertynyt merkittävää kokemusta asiakaspalvelusta, tuotteista, erilaisista rakennus- ja remonttikohteista sekä haastavista korjaustoimenpiteistä. Käytännössä tämä näkyy siinä, että pystymme nopeallakin aikataululla tarjoamaan neuvoja, palvelua ja toimivia räätälöityjä remonttiratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Tilastot

2020 luvulla toteutuneita remontteja ja materiaali menekkejä.
 • Linjasaneeraus kylpyhuoneet

  375 pcs

 • Yksityisremontit

  25 pcs

 • Julkisia tiloja

  5

 • Laattaneliötä

  8400 m²

 • Kiinnitys- ja saneerauslaasti menekki

  ~25 kg

 • Saumalaastin menekki

  9000 kg

 • Silikoni asennukset

  8.4 km

 • Asentajien lukumäärä

  8

 • Yhteistyökumppani asentajien lukumäärä

  vaihtelee 8 hlö, työmaan koosta riippuen

Uskomme, että sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin sellaisessa yrityskulttuurissa, joka kannustaa luovuuteen, intohimoon, optimismiin ja iloon. Tämä saa asiakkaamme ja työntekijämme viihtymään, sekä antaa meille energiaa ratkoa erilaisia haasteita. Työntekijöiden koulutus, opastaminen, laadukkaiden tuotteiden ja syvän sitoumuksen yhdistelmä on meidän tapamme toimia rakennus- ja remonttialan muutoksissa. Toimintakulttuurimme on tehnyt meistä kannattavan yrityksen, jolla on ollut tyytyväisiä asiakkaita aina vuonna 2015 tapahtuneesta perustamisesta asti.

Teemme yhteistyötä Rakennus- ja remonttialalla hyvin tunnettujen ja korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita tarjoavien yritysten kanssa. Meille on tärkeää, että edustamamme tuotteet ovat laadukkaita ja toimintamme täyttävät korkeat laatukriteerit, tuotteiden lisäksi myös muussa toiminnassaan. Pystymme tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme yhteistyökumppaneiden kanssa omalla osaamisellamme sekä pitkäjänteisellä työllä.

Olemme ylpeitä tekemisestämme, mutta nöyriä kuuntelemaan asiakasta. Yli 90 %:n asiakastyytyväisyys näkyy uusintatilauksina ja asiakkaiden suosituksina.
– Siksi pyrimmekin jatkossakin toimimaan arvojemme mukaisesti.

Yritys toiminnan sisältöä vuonna 2020

Remonttien sisäinen strategia on pitkän aikavälin kuluessa muodostunut kokonaisuudeksi, jonka näemme yhtenä merkittävänä resurssina jokapäiväisen työn organisoinnissa. Tämä aineeton pääoma sisältää yrityksen osaamista, vuorovaikutussuhteita sekä tiimien välistä sisäistä tietoa. Näiden hyödyntäminen ja toimivuus työntekijöiden arkirutiineissa ovat oleellinen osa projektien toimivuutta. Toimintamme laajuus ja monimutkaisuus kasvavat yrityksen koon kasvaessa, joten aineettoman resurssien määrä edesauttaa yritystä toiminaan kannattavasti ja edullisesti asiakkaillemme.

Olemme nähneet parhaaksi tavaksi toimia jakautumalla eri remontti tiimeihin:

 • Tiimit ovat purkutiimi, laatoitustiimi ja kalustustiimi.
 • Projekteista vastaa ja johtaa työpäällikkö.
 • Työnjohtaja vastaa käytännön toimivuudesta eri projekteissa työmailla.

Materiaali ja tavarantoimittajat pysyvät vuosittain samana toimittajina, jotta pystymme varmistamaan tarvittavan laadukkuuden materiaaleissa.